RAKASTETTU DISCOKUNINGATAR EINI JULKAISEE UUDEN KAPPALEEN ”SAAKS VIEL ITKEE KU SATTUU”

KUUNTELE KAPPALE TÄÄLTÄ

Ikoninen, pitkän uran tehnyt laulajatar Eini julkaisee tänään uuden kappaleen ”Saaks viel itkee ku sattuu”. Kappale on jatkoa viime vuonna Einin 40-vuotisen artistiuran juhlahumussa julkaistuille ”Iho iholla” ja ”Yhteistä aikaa”.

”Tässä laulussa miellytti kovasti melodian kulku ja sanat, jotka olivat hyvin trendikkäästi kirjoitettu, kertoen tarinaa ihmisestä, joka on tunteidensa kanssa eksyksissä. Että jos joku voisi auttaa ja kertoa mihin suuntaan pitäis lähteä, kun itse ei kykene. Tarina kosketti minua kovasti, koska lähipiirissäni on juuri tämän tarinan kaltainen rakas henkilö, jota toivoisi tämänkin laulun auttavan”, Eini toteaa.

"’Saaks viel itkee kun sattuu’ on jo ohjelmistossa, ja on aina jännittävää esittää ihan uutta laulua yleisölle, joka mahdollisesti vasta tutustuu lauluun ja sen tarinaan, mutta samalla se on hyvin piristävää. Olen hyvin onnellinen saadessani tehdä uutta musiikkia koko ajan. Ja siitä, että saan tällä hetkellä työstää sitä tämän maan parhaimpien biisintekijöiden kanssa. Tämä popahtava linja, mitä nyt tehdään, sopii minulle mielestäni hyvin”, Eini kertoo.

Lähes tauotta 40 vuotta keikkoja tehnyt Eini nähdään syksyllä muun muassa Lapissa. ”Innolla odotan tätä syksyä keikkojen suhteen. Mukana kulkee nyt vuoden verran yhteistyötä tehnyt uusi bändini. Keikkoja tehdään niin Lapissa kuin ympäri Suomen, laivoja unohtamatta”.

Einin uraan mahtuu 13 studioalbumin, lähes 40 singlen sekä useiden kokoelmalevyjen lisäksi tuhansia keikkoja ympäri Suomea. Viime vuonna Eini käynnisti ”Yes sir 40v” –juhlakiertueen kun laulajattaren ensimmäisestä hitistä ”Yes Sir, alkaa polttaa” tuli kuluneeksi 40 vuotta. Vuonna 2016 hän osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun kappaleella ”Draamaa”.