Eini julkaisi uuden studioalbumin "Vihdoin valmis"

Eini julkaisi tänään uuden studioalbumin Vihdoin valmis. Albumi sisältää suositut radiohitit, kuten viimeisimmät singlet Valitsen sut ja Tilkkutäkki, jotka ovat saaneet viime kuukausien aikana erinomaista radiosoittoa sekä Radio Suomessa että paikallisradioissa. Digitaalisesti ilmestyvän levyn julkaisee Sony Music.

Einin ura on kestänyt tasaisen suosittuna hänen ensimmäisestä singlestään, vuonna 1977 ilmestyneestä Baccara-käännöksestä Yes Sir, alkaa polttaa lähtien. Hänen edellinen levynsä Draamaa julkaistiin neljä vuotta sitten, minkä jälkeen Eini on keikkailut säännöllisen ahkerasti eri puolilla Suomea. Uutta levyä on suunniteltu pitkään. Kepeän sävelasun sisällä elää syvällisempi sanoma, elämänkokemus ja ihmisten väliset suhteet. Eini kommentoi levyä seuraavasti:

“Syys on aina ollut minulle luomisaikaa, olenhan syksyn lapsi! Olen tyytyväinen tähän albumin ja sen sisältöön. Tähän on saatu mukaan tuttua Einiä uusilla värivivahteilla ja toiveeni on huomioitu tekstien suhteen. Olen halunnut kertoa erilaisia tunnetiloja ihmisten välisistä suhteista. Lisäksi olen viimeiset kaksi vuotta opetellut uutta kevyempää laulutapaa ja se on hyvin kuultavissa tällä albumilla. Oppimatka jatkuu edelleen. On ihanaa huomata, että edelleen on kiinnostunut ja halukas oppimaan uutta ja että vielä oppii.”

Levyn nimibiisiä Vihdoin valmis Eini kuvailee seuraavasti: “Kappale on sellainen tykki, että kun kuulin aihion tästä biisistä, kiljaisin riemusta. Lyhyestä pätkästä kävi heti selväksi se rohkeus, millä asenteella itse suhtaudun elämään ja sen tuomiin haasteisiin. Ja rakkauden saapuessa sitä rohkeutta myös tarvitaan!” Kappale julkaistiin singlenä levyn kanssa samassa.

Eini kertoo kahdesta uusimmasta singlestään seuraavaa: “Valitsen sut on kappale, jonka voi omistaa toiselle ihmiselle rakkaudentunnustuksena. Tilkkutäkki kertoo puolestaan elämän risaisuudesta, päättyneistä ihmissuhteista ja niiden jättämästä jäljestä sydämeen. Kuitenkin sanoma on selvä: ei ole syytä katkeroitua elämälle, vaan jokaisesta sattumuksesta voi oppia ja jatkaa elämää eteenpäin luottaen huomiseen.”

Seuraa Einiä: Instagram | Facebook

Einin levyjulkaisukeikka järjestetään Helsingissä seuraavasti

La 26.9.2020
Nightclub Hercules
Pohjoinen Rautatienkatu 21 B, Helsinki
Showtime kello 24.00, ovet kello 22.00

Valitsen sut – kappalelista

1. Vihdoin valmis
2. Valitsen sut
3. Tilkkutäkki
4. Sä ja mä
5. Meri
6. Iho iholla
7. Yhteistä aikaa
8. Saaks viel itkee kun sattuu
9. Bridget Jones
10. Virhe

Yhteystiedot:

Tiedotuspäällikkö
Katja Toivanen
katja.toivanen@helsinkicalling.com
Puh. 040-7011686