Uutiset

14.05.2020

Valitsen sut

Nyt on jälleen uutta musaa kuultavaksesi - Valitsen sut!
Kuuntele ja ota biisi haltuun! Kuuntele demo

25.10.2019

Einin uutuus "Tilkkutäkki", katso video

Uutuus löytyy myös täältä >> Spotify

28.08.2019

EINI mukaan TANSSII TÄHTIEN KANSSA-Kauteen

Eini on yksi kymmenestä tähti-oppilaasta tulevana syksynä Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmassa –MTV 3 22.9 19.30 alkaen. Einin parina on Sami Helenius .Treenaaminen alkaa heti ensi maanantaina. Eini ilmoittaakin olevansa treenisalilla niin paljon kuin mahdollista.

02.11.2018

Eini julkaisi uuden singlen `Virhe`

-Uutukainen on saanut mut liekkeihin :) Tää on ihanan viekotteleva ja flirtti kappale, sellainen joka pistää jalat liikkeelle. Pitkään toivoin jotain tällaista ja nyt se tuli. Myös laulullisesti sain tarjota vaihtoehtoja ja tämä tyyli sopi hyvin tähän biisin.

Erittäin hyvä tuleviin kemuihin.

-Sopivan viekotteleva, pirskahtelevan raikas !

27.06.2018

EINI ja Vitaepro yhteistyöhön

Virkeänä tähänkin päivään.

Olen liittynyt tyytyväisten Vitaepro käyttäjien joukkoon.
Tämän tv-mainokseni saat myös nähdä tästä

25.05.2018

RAKASTETTU DISCOKUNINGATAR EINI JULKAISEE UUDEN KAPPALEEN ”SAAKS VIEL ITKEE KU SATTUU”

KUUNTELE KAPPALE TÄÄLTÄ

Ikoninen, pitkän uran tehnyt laulajatar Eini julkaisee tänään uuden kappaleen ”Saaks viel itkee ku sattuu”. Kappale on jatkoa viime vuonna Einin 40-vuotisen artistiuran juhlahumussa julkaistuille ”Iho iholla” ja ”Yhteistä aikaa”.

”Tässä laulussa miellytti kovasti melodian kulku ja sanat, jotka olivat hyvin trendikkäästi kirjoitettu, kertoen tarinaa ihmisestä, joka on tunteidensa kanssa eksyksissä. Että jos joku voisi auttaa ja kertoa mihin suuntaan pitäis lähteä, kun itse ei kykene. Tarina kosketti minua kovasti, koska lähipiirissäni on juuri tämän tarinan kaltainen rakas henkilö, jota toivoisi tämänkin laulun auttavan”, Eini toteaa.

"’Saaks viel itkee kun sattuu’ on jo ohjelmistossa, ja on aina jännittävää esittää ihan uutta laulua yleisölle, joka mahdollisesti vasta tutustuu lauluun ja sen tarinaan, mutta samalla se on hyvin piristävää. Olen hyvin onnellinen saadessani tehdä uutta musiikkia koko ajan. Ja siitä, että saan tällä hetkellä työstää sitä tämän maan parhaimpien biisintekijöiden kanssa. Tämä popahtava linja, mitä nyt tehdään, sopii minulle mielestäni hyvin”, Eini kertoo.

Lähes tauotta 40 vuotta keikkoja tehnyt Eini nähdään syksyllä muun muassa Lapissa. ”Innolla odotan tätä syksyä keikkojen suhteen. Mukana kulkee nyt vuoden verran yhteistyötä tehnyt uusi bändini. Keikkoja tehdään niin Lapissa kuin ympäri Suomen, laivoja unohtamatta”.

Einin uraan mahtuu 13 studioalbumin, lähes 40 singlen sekä useiden kokoelmalevyjen lisäksi tuhansia keikkoja ympäri Suomea. Viime vuonna Eini käynnisti ”Yes sir 40v” –juhlakiertueen kun laulajattaren ensimmäisestä hitistä ”Yes Sir, alkaa polttaa” tuli kuluneeksi 40 vuotta. Vuonna 2016 hän osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun kappaleella ”Draamaa”.

21.09.2017

YES SIR, I CAN BOOGIE – EINI JA BACCARA NOUSEVAT SAMALLE LAVALLE

40-vuotis taiteilijauraansa juhliva Eini nousi kansan tietouteen vuonna 1977. Ensimmäinen single ”Yes sir, alkaa polttaa” (Yes Sir, I Can Boogie) antoi tuolloin vielä alaikäisen Einin uralle varsin vauhdikkaan alun. Nyt, 40-vuotta ensijulkaisun jälkeen, nähdään Eini ensimmäistä kertaa samalla lavalla Baccaran kanssa, laulamassa lauluja, joiden ansiosta Eini on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä. Discokuningattarien yhteisesiintyminen Savoy-teatterissa keskiviikkona 22. marraskuuta. Eini ja Baccara nähdään myös Hyvinkää-salissa torstaina 23. marraskuuta. Liput konsertteihin tulevat myyntiin torstaina 21. syyskuuta klo 12 Lippu.fi:ssä.

Vuonna 1977 keväällä Toivo Kärki kutsui pohjoisen tytön Einin koelauluun Helsinkiin Finnlevyn toimistoon. Katri Helenan ”Lintu ja lapsi” –kappaleella hän lunasti paikkansa Kärjen suojissa. Einin veli kuuli Ruotsissa töissä ollessaan Baccaran kuuman hitin ”Yes Sir, I Can Boogie” ja lähetti sinkun Einille. Kärki ei kappaleeseen ensikuuntelulla tykästynyt todeten Einille ”Lapin tyttö ei tällaista läähätystä laula”. Baccaran hitti kuitenkin rantautui myös Suomeen ja Einin suomenkielinen käännös ”Yes Sir, alkaa polttaa” nousikin ilmestyttyään listojen kärkeen.

Einin omalla nimellä ilmestynyt esikoisalbumi ”Eini” ilmestyi huhtikuussa 1978. Yes Sir, I Can Boogie ei suinkaan jäänyt ainoaksi yhteiseksi kappaleeksi, sillä Baccaran saman saman singlen kääntöpuolella oleva ”Cara Mia” kääntyi Einin käsittelyssä ”Rakastua voisit aivan pikkuisen” –singleksi. Sekin menestyi sijoittuen listalla seitsemänneksi kesäkuussa 1978.

Espanjalainen duo Baccara jätti discogenreen jälkensä ympäri maailmaa 70- ja 80-luvulla. Baccara on ensimmäinen ulkomainen yhtye, joka on saavuttanut Suomessa platinalevyn rajan 115 000 myydyllä levyllään ”Baccara” 1978. Sama levy on edelleen Suomen kuudenneksi myydyin ulkomainen albumi. Discokuume levisi Suomessa ja myös Baccaran seuraava albumi ”Light My Fire” (1978) sai Suomesta kultalevyn.

Alkuperäinen kaksikon Mayte Meteos ja María Mendiola muodostama Baccara hajosi vuonna 1982. Kumpikin heistä jatkoi soolourillaan ja myöhemmin muutaman eri ”Baccara” –kokoonpanon jälkeen, nykyinen Baccara muodostuu alkuperäisjäsenestä Mayte Meteoksesta ja Paloma Blancosta.

Einin juhlavuoden huipentaa ennen näkemätön ja ainutlaatuinen yhteisesiintyminen Baccaran kanssa.

Pitkäaikainen toiveeni toteutuu! Tästä tulee huikea, tunnerikas kohtaaminen”, toteaa Eini tulevista konserteista.

Katso Einin fiilikset täältä

KONSERTIT:
EINI, 40 VUOTTA JUHLAKONSERTTI

Vierailijana BACCARA (ESP)

Savoy-teatteri, Helsinki

22.11.2017, klo 19:00
Konsertin kesto n. 2,5 tuntia väliaikoineen

Liput
Palvelumaksuineen 38 euroa torstaina 21. syyskuuta klo 12 alkaen, Lippu.fi

LISÄTIEDOT:

Lars Pajumäki
Sony Music Entertainment Oy
lars.pajumaki@sonymusic.com

Lisätiedot/ haastattelut
Krista Ruusunen
tiedotus@kristaruusunen.fi

Levy-yhtiö
Sony Music Entertainment Oy

Haastattelut (Sony Music)
Lotta Loikkanen
Lotta.loikkanen@sonymusic.com

Promokuvat

Eini, Baccara +

Hyvinkää-sali 30-vuotta- synttäri + pikkujoulubileet

Hyvinkää-sali, Hyvinkää

23.11.2017, klo 19

Konsertin lisäksi Hyvinkää-salin 30-vuotta syntymäpäiväjuhlat ja pikkujoulut

Liput palvelumaksuineen alkaen 44,50 euroa torstaina 21. syyskuuta klo 12 alkaen, Lippu.fi.

Yes Sir- Dinner & Show- coctailbuffet- ruokailulla ennen konserttia klo 17, palvelumaksuineen 80 euroa.

Lisätiedot
www.hyvinkaasali.fi

Yritykset ja ryhmät:
Juha Heikkilä
Juha.heikkila@hyvinkaa.fi
+358 40 155 6252

25.08.2017

Eini juhlii 40-vuotista artistiuraa uudella musiikilla ja kiertueella

Uusi single ”Iho iholla” julkaistaan tänään perjantaina 25.8. Myöhemmin syksyllä uudistetun bändin kanssa starttaavalla juhlakiertueella tullaan kuulemaan parhaita hittejä vuosien varrelta uutta musiikkia unohtamatta.

Suomen valovoimaisimpiin artisteihin lukeutuva Eini viettää tänä syksynä artistijuhlavuotta, kun 1977 ilmestyneen ensisinglen ”Yes sir, alkaa polttaa” julkaisusta tulee marraskuussa kuluneeksi huikeat 40 vuotta. Vain 17-vuotiaana yleisön suosioon ponnahtanut laulajatar tietää edelleen reseptin yleisön hurmaamiseen, ja siitä esimakua saadaantänään perjantaina julkaistavan diskokappaleen ”Iho iholla” muodossa. Heidi Maria Paalasen sanoittamassa kappaleessa Eini tykästyi välittömästi tarttuvaan kertosäkeeseen: "Huomioni kiinnitti heti erittäin tarttuva hokema IHO IHOLLA, joka toimi lähes korvamatona kertsin melodiassa. Muutoinkin teksti tuntui raikkaalta ja kokonaisuus istuu tähän päivään."

Viime vuonna Uuden Musiikin Kilpailussa ”Draamaa”-hitillään valloittaneen Einin uraan mahtuu 13 studioalbumin, lähes 40 singlen sekä useiden kokoelmalevyjen lisäksi tuhansia keikkoja ympäri Suomea. Myöhemmin syksyllä starttaavalla Yes sir 40v –juhlakiertueella tullaan tuttuun tapaan näkemään energinen show, jossa ei hittejä säästellä. ”Odotan jo kovasti keikkojen alkamista. Uusi, nuorista loistavista muusikoista koostuva bändi tuo tarvittavan lisäenergian esiintymislavalle. Uudet raikkaat sovitukset tekevät vanhoista hiteistäni moderneja ja popahtavia. Olen innoissani kaikesta tästä” Eini kommentoi tulevaa. Tarkemmat tiedot kiertueen aikataulusta ja lipunmyynnistä tiedotetaan myöhemmin tänä syksynä.

Uuden musiikin työstämisen lisäksi Einin kuluneeseen kesään on mahtunut paljon keikkailua sekä esiintyminen Hitti soikoon –revyyssä yhdessä muiden suurimpien Finnhits-tähtien kanssa. Nyt on kuitenkin aika suunnata kohti uusia tuulia: ”Odotan syksyltä huikeita keikkaelämyksiä, kun niin paljon on mennyt uusiksi. Jännittän jo tulevien sinkkujen julkaisuja, sillä itselläni on niin vahva tunne että nyt on oikeat ihmiset tekemässä musiikkia juuri minulle. Toivon, että yleisöni tulee pitämään kuulemastaan. Jännittävä syksy edessä!”

06.10.2016

EINI&Olavi Uusivirta ensimmäinen yhteisesiintyminen!!

Tätä ei ole ennen nähty! Einin ja Olavi Uusivirran duetto vain MTV.fissä!

Katso tästä

23.08.2016

TÄHDET TÄHDET – EINI

Eini on mukana Tähdet Tähdet –ohjelmassa joka starttaa 2.10 Mtv3:lla !

Luvassa on heittäytymistä ja rohkeita vetoja .Eini lähtee ohjelmaan avoimin mielin ja innnostuneena kohtaamaan uusia haasteita.

10.06.2016

Eini - Hot Stuff

Einin esitys Jukebox ohjelmassa ei jätä ketään kylmäksi . Kokenut artisti heittäytyy upeasti ja energisesti esitykseen.

Katso ohjelma Ruudusta

31.03.2016

Draamaa -kappale nousee listalla !!

http://www.hitit.fi/viihdeuutiset/radio-top-20/EININ
Draamaa-kappale nousi upeasti listalla sijalle 2. !!

22.02.2016

DRAAMAA-KIERTUE ALKAA 3.3 TAHKOLTA!

Eini aloittaa koko vuoden kestävän `DRAAMAA`-kiertueen 3.3 Tahkolta.

Kiertue kiertää koko Suomessa Helsingistä –Ivaloon saakka sekä laivareiteillä Helsingistä ja Turusta lähtevillä laivoilla.

Kiertue päättyy 31.12.2016 .

11.02.2016

Radio Suomen Soitetuin vko 5 `DRAAMAA` YKKÖNEN!!

Draamaa, unelmia ja valheita…

1. (-) EINI Draamaa yle.fi/umk Spotify

2. (-) ISMO ALANKO Unelmia ja valheita Spotify

3. (-) ANNE MATTILA Ihminen Spotify

4. (1.) OLAVI UUSIVIRTA Tanssit vaikka et osaa Spotify

5. (-) STELLA CHRISTINE Ain’t got time for boys
yle.fi/umk Spotify

6. (-) ROD STEWART Love and be loved Spotify

7. (2.) KUUNKUISKAAJAT Unelmaa YouTube

8. (3.) AFROMIKKO Oi oi Spotify

26.11.2014

EINI VUODEN PELLOLAINEN 2014

Einin synnyinkunta Pello valitsi Einin Vuoden Pellolaiseksi 2014 . Eini otti vastaan kyseisen kunnian lauantain 22.11 Pellon Yrittäjien juhlassa. Valinta vuoden Pellolaiseksi oli jo 21. Yllätys on täydellinen Einille. Tittelin luovutti Pellon kunnanjohtaja.

01.03.2014

Eini vieraana Suorana: Kortesmäki -keskusteluohjelmassa

Eini on vieraana Yle TV2:lla Joona Kortesmäen viihteellisessä Suorana: Kortesmäki -keskusteluohjelmassa tiistaina 11.3.2014 klo 20.30.

19.02.2014

Einin Palanen Onnea- video on julkaistu IL-TV:ssä

Kuuntele Einin Palanen onnea -kappale IL-TV:stä.

18.01.2014

Vähän kipeää tilattavissa ennakkoon

Halutessasi voit varata tämän tuotteen ja noutaa sen julkaisupäivästä lähtien lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

07.01.2014

Eini julkaisi singlen tulevalta albumilta

EINI – PALANEN ONNEA

Säv. R.Redford
San. Juha Tapaninen
Sov. R.Redford, R.Eskolin, L.Väyrynen, A. Karisalmi, Manus